Login |

Stamneshagen Auto AS

 

 Stamneshagen Auto Årets Bosch Car Service verksted 2009

 

Bilde:Trond Rivenes, Terje Angeltveit, Knut Solheim, Hilde Thunes, Paul Lobos, Elisabeth Stamneshagen,    Øyvind Stamneshagen, Iris Stamneshagen og Gudmund Stamneshagen.Innehaveren, Gudmund Stamneshagen, er stolt over seieren og belønner sine ansatte for utmerket innsats. Disse blir for øvrig belønnet bl.a. med en festlig sammenkomst.

Prisen for årets Bosch Car Service i Bosch regi deles ut til kjedemedlem som etterlever de strenge kriteriene for det verdensomspennende verkstedskonsept som Bosch Car Service .

 

 

 

 

 

Stamneshagen Auto Årets Bosch Carservice Verksted 2008.

 

 Bilde: Bjørnar Fjeld (Bosch Norge) og Gudmund Stamneshagen

 

Prisen for årets Bosch Car Service i MECA regi deles ut til kjedemedlem som etterlever de strenge kriteriene for det verdensomspennende verkstedskonsept som Bosch Car Service ...

 

 

Årets Bosch Service 1999Stamneshagen Auto AS ble kårets som årets Bosch Service for 1999.

Bosch i Norge arrangerer hvert år en konkurranse om tittelen "Årets Bosch carService". For 1999 var det Stamneshagen Auto AS i Ytre Arna som gikk av med seieren i den knallharde konkurransen med de øvrige 42 spesialverkstedene. Dette var den tredje gangen at Stamneshagen vant, og de fikk dermed også den gedigne vandrepokalen til odel og eie.

Konkurransekriteriene er mange, bl.a. faglig dyktighet, oppdatert utstyr, etterutdanning av ansatte, ryddig forretningsførsel og kundebehandling, profilering, markedsføring med mer. Stamneshagen lå blandt de beste hele veien og har dessutten markert seg som en etterspurt problemløser når det gjelder avansert bil-elektronikk.                                       

 

Bilde: bak fra venstre Knut Bye Solheim, Terje Angeltveit og Gudmund Stamneshagen.

Bilde: Foran fra venstre Elisabeth Stamneshagen, Øyvind Stamneshagen og Iris Stamneshagen                                                                                        

Innehaveren, Gudmund Stamneshagen, er stolt over seieren og belønner sine fem sansatte for utmerket innsats.

Bosch carService er Bosch-fabrikkens eget serviceapparat og er representert i over 130 land med over 10.000 spesialverksteder for bilelektrisk, - elektronikk, bensin- og dieselinnsprøytning og personbilbremser.